Om oss

Lång erfarenhet av flyttbranschen

Välkommen till vår flytt- och transportverksamhet där vi sätter trygghet och säkerhet i fokus samtidigt som vi lägger stor vikt vid en personlig och professionell service. Vi erbjuder ett flertal tjänster inklusive flytthjälp, transport, packning, avhämtning, montering, demontering, hantering av byggavfall och städning med mera.

Med lång erfarenhet inom branschen strävar vi alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet. Våra transportörer är försäkrade och vår personal är noggrant utbildad inom både flyttning och städning för att säkerställa en problemfri upplevelse för våra kunder.

Pålitliga flyttjänster med garanti

Genom ett flertal samarbetsavtal och partnerskap med olika företag har vi etablerat oss som pålitliga leverantörer med hög kundnöjdhet. Dessutom kan vi erbjuda dig en garantiförsäkring genom Trygg Hansa för extra trygghet och säkerhet.

Vi har noggrant analyserat marknadstrenderna och förstår vikten av att erbjuda säkra och effektiva transporter. Vi vet att du letar efter ett transportföretag som kan leverera pålitliga resultat, men vi vet också att du behöver mer än så. Därför erbjuder vi även extra tjänster såsom hemstädning och kontorsstädning för att göra din flyttning så smidig som möjligt. Oavsett dina behov finns vi här för att tillgodose dem!

Inom företaget finns det mångårig erfarenhet av transporter och flyttar. För oss är en flytt en konst, och vi bemästrar den till fullo. Vår priser är konkurrenskraftiga och vi garanterar ett smärtfri flytt utan krångel. Vårt företag har alla försäkringar och yrkestrafiktillstånd och en personal som trivs med sitt arbete.

Företaget genomför flyttar i hela Göteborgsområdet.

Din flyttpartner i Göteborg