Magasinering

Pålitlig magasinering

När det är dags att flytta är det vanligt att man märker att det blir en massa saker över. Det gäller både på företaget och i hemmet. Men oavsett anledning så är lösningen nära. En trygg och säker magasinering löser dina problem snabbt och enkelt. Vi erbjuder en av Göteborgs största förrådsanläggning med hög säkerhet.

Här har du möjligheten att hyra moderna och effektiva förvaringslösningar av olika storlekar. Du bestämmer själv hur länge du vill hyra. Anläggningen kännetecknas av personligt engagemang och hög servicenivå.

Fokus på säkerhet och service

När man ska magasinera företagets saker, utrustning eller privata ägodelar i ett hyrt förråd är det naturligt att man funderar på säkerheten. Vi har full förståelse för detta faktum men garanterar dina eller företagets sakers säkerhet. Vi har uppvärmda förvaringslösningar med larm och kamerabevakning dygnet runt för din säkerhet. Beroende på dina behov kan vi skräddarsy ett passande upplägg när du väljer att magasinera hos oss. Du får egen nyckel och kan när du vill komma åt dina saker.

Är du i behov av en trygg magasinering är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information och prisförslag. Fyll i formuläret och specificera ditt eller företaget behov så hittar vi en passande lösning. 

företagsflytt göteborg magasinering

Skräddarsydda lösningar

Hos oss kan du få hjälp med magasinering oavsett vilka dina behov är. Vi erbjuder ett antal prisvärda och smidiga lösningar för företag och privatpersoner.

Här är några exempel på vad vi erbjuder:

Magasinering under kortare tid – Vid renovering av företag eller bostäder är det mycket praktiskt att hyra ett förråd under den tid som renoveringen tar. Det kan också vara säsongsrelaterade saker som vinterutrustning, utemöbler med mera. Hos oss är dina saker i tryggt förvar i uppvärmda förråd, så länge du behöver.

Magasinering under lång tid – Kanske behöver du bli av med ett bohag eller kontorsinredning under obestämd tid? Då är det smidigt att magasinera allt på en trygg och säker plats i väntan på beslut.

Lagerutrymme för företag – Vi erbjuder företag att fungera som lager för produkter och material. För ett mindre företag är det inte möjligt att sitta med ett stort lager. Då har vi lösningen! Det är då mycket mer ekonomiskt att hyra lagerutrymme av oss.

Vid flytten – Det händer att man behöver ”mellanlanda” allt som ska flyttas till ny adress på grund av att ut- och inflyttningsdatumen inte synkar. Hör av dig till oss i god tid så hjälper vi dig!